Wil jij na je start zo snel mogelijk je eerste klanten binnenhalen?

 

In één avond leer je wat belangrijk is bij het in de markt zetten van jouw nieuwe bedrijf, waarom je bepaalde keuzes wilt maken en hoe je een aantal belangrijke (online) zaken meteen goed regelt.

 

Meer weten?

 

DIRECT INSCHRIJVEN

Omschrijving:

Je kent Calimeromarketing (al jaren), maar je bent er niet van overtuigd dat je het optimaal inzet voor je bedrijf of wilt een stapje verder en feedback op jouw Calimeromarketing. …

Je wilt jezelf online nog beter presenteren. Een verhaal vertellen dat wel blijft hangen bij je publiek. Jij wil meer! Volg de Masterclass Calimeromarketing en je komt erachter hoe je dat doet.

Tijdens de masterclass analyseren we gezamenlijk de huidige marketing van alle deelnemers en ga je aan de slag met je eigen marketingactiviteiten, waarbij je persoonlijk advies krijgt van Karen Romme. Want, wie wil je aanspreken? Welke boodschap wil je overbrengen? Welk verhaal wil je gebruiken?  Eerst wordt er een plan bedacht, waarna je dit plan kan gaan toepassen in de praktijk. Na deze dag ben je in staat om je marketing nog beter op elkaar afgestemd uit te voeren en die nog beter te laten aansluiten op het verhaal dat jij wilt vertellen en het soort klanten dat jij wilt aantrekken.

Uiteraard gebeurt dit alles aan de hand van de tien spelregels.

Strategie: Wat is je doel?

  • Hoe vertel je jouw verhaal?
  • Verrassingseffecten
  • Persoonlijk advies
  • Veel tips!
  • Alles wat je nog meer wilt weten
  • Tijdens de masterclass krijg je persoonlijke begeleiding. Als je specifieke wensen en/of vragen hebt, worden deze sowieso meegenomen!

Voor wie is deze masterclass:  Het is een masterclass en dus niet bestemd voor beginners met Calimeromarketing. Heb je nog nooit een Calimeromarketingboek gelezen? Kies dan voor de Workshop Calimeromarketing 3.0 of Calimeromarketing 3.0 voor startende ondernemers. Een richtlijn voor deze masterclass is dat je minimaal één Calimeromarketingboek hebt gelezen en daar – door het boek of omdat je dat zelf al had bedacht – meerdere onderdelen uit toepast in je marketing.

Ken je Calimeromarketing nog niet, maar wil je er per se meteen vol mee aan de slag en zo snel mogelijk deze masterclass doen? Meld je dan zo snel mogelijk aan en vraag via het contactformulier even of Calimeromarketing 3.0 je je meteen kan worden toegestuurd en ga er voor de masterclass zelf als mee aan de slag.

Voorbereiding: Voorafgaand aan de masterclass bekijkt Karen een website waar jij feedback op wilt en jouw online aanwezigheid. …

Tijdsduur: 3 uur

Aantal deelnemers: Maximaal 15

Prijs: € 97  (inclusief een kop Calimeromarketingsoep rond 16 uur, broodjes rond 18.30 uur en een 3.0 boek of boekje naar keuze, maar exclusief de bekende 21% BTW)

Cursusdata:

Dinsdag 9 december 2014  van 19.00 tot 22:00 uur – Tilburg
Donderdag 19 februari 2015 van 14:00 tot 21:00 uur – Tilburg