Presentaties etc

Sinds 2004 mocht ik inmiddels meer dan 500 interactieve presentaties, keynotes, workshops, trainingen, gastcolleges en masterclasses over Calimeromarketing verzorgen. De meeste presentaties die ik verzorg zijn voor besloten gezelschappen als de leden van ondernemersclubs en brancheverenigingen, studenten of voor de werknemers of relaties van (grote) bedrijven. Daarnaast spreek ik af en toe tijdens openbaar toegankelijke evenementen.

De presentaties over Calimeromarketing zijn – ook in 2015 – meestal Powerpointvrij en altijd interactief. Ze duren meestal tussen de 30 en 90 minuten en in die tijd probeer ik aan de hand van ‘beelden’ de aanwezigen (meestal, maar niet noodzakelijkerwijs ondernemers) te laten inzien en ervaren hoe je er met het slim inzetten van on- en offline marketing voor zorgt dat klanten (of bedrijven of werkgevers) juist met jou zaken willen doen. Aan de hand van de Calimeromarketingfilosofie en mijn eigen ondernemerservaringen.

Me inhuren als spreker of dagvoorzitter?

De kortste en meest gunstige weg om te informeren naar de mogelijkheden is natuurlijk rechtstreeks. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan aub even contact op via het contactformulier.

Vertel aub meteen wat de doelgroep is, wat het doel van de bijeenkomst is en wat je verwacht/wilt qua presentatie, workshop of dagvoorzitterschap. Is er al een voorlopige of definitieve datum? Zet die dan aub meteen in die mail.

Toch liever via een sprekersbureau?

Dat kan onder andere via de Assemblee in Maastricht en de Teeuwen Groep in Oosterhout.

Reacties

Binnenkort kun je hier de organisaties vinden voor wie ik de afgelopen jaren presentaties etc verzorgde en reacties van een aantal van hen.

De eerste presentatie na verschijning van het 3.0 boek was op 25 juni 2014 voor de Social Media Club in Eindhoven, waar een aantal twitteraars in de zaal zat die tijdens en meteen na de presentatie hun mening deelden. Tot de ‘klantenlijst’ hier staat kun je die reacties hieronder vinden.

Reacties op Twitter presentatie Calimeromarketing 3.0 bij SMC040