Boeken

Sinds 2004 zijn er 3 ‘grote’ boeken verschenen over Calimeromarketing. Het oorspronkelijke boek schreef ik in 2004 en dat kreeg uiteindelijk 7 drukken. Omdat alle online-ontwikkelingen het marketingvak behoorlijk veranderde schreef ik in 2009 Calimeromarketing 2.0.

Na vijf geactualiseerde drukken daarvan was het in 2014 weer tijd voor een echt nieuw Calimeromarketingboek. Omdat veel ondernemers geen boeken lezen heb ik van elk van die drie boeken ook zelf een ‘officiële’ samenvatting gemaakt. Meer informatie over de nieuwste boeken vind je op de volgende pagina’s.

Calimeromarketing 3.0

In de zomer van 2014 is Calimeromarketing 3.0 verschenen. Uiteraard kun je op deze website lezen wat er allemaal voor nieuwe dingen in dat boek staan en waar je het kunt kopen.

Calimeromarketing 3.0 in een eierdop

Begin november 2014 is de officiële samenvatting van het nieuwe boek Calimeromarketing 3.0 in een eierdop verschenen. Hét boekje voor ondernemers die geen boeken lezen.

Relatiegeschenken

Wil je meerdere boeken kopen om die als relatiegeschenken of -geschenkjes te gebruiken, dan kan dat uiteraard ook.[/et_pb_text][/et_pb_column]

Recensies en reacties van lezers

Uiteraard kun je op deze website ook recensies en reacties over en op de Calimeromarketingboeken lezen.

Andere boeken

De Calimeromarketingboeken zijn niet de eerste en enige boeken die ik schreef. Dit zijn de andere boeken die nog actueel en leverbaar zijn.