Strategiesessie

Marketing en klantenwerving kost je als ondernemer het minste tijd, geld en energie – en ze zijn het meest effectief – als je precies weet waar je heen wilt en hoe je daar kunt komen.

Toch volgen veel ondernemers op marketing- en acquisitiegebied braaf wat ze (online) lezen dat ze ‘moeten’ doen, zonder dat ze zeker weten of dat voor juist hun bedrijf wel de slimste dingen zijn om te doen. En veel ondernemers weten niet precies wat ze wél en niet kunnen bereiken met die marketinginspanningen.

In een strategiesessie help ik jou met scherp krijgen waar jouw kracht ligt en waarom klanten juist met jouw bedrijf zaken doen. En welke online en offline marketinginstrumenten daar het beste bij passen.

Ben je – net als ik – al jaren ondernemer en heb je de zakelijke wereld en de concurrentie zien veranderen? Dan help ik de keuzes die jij ooit hebt gemaakt te eiken aan de huidige 3.0-netwerkeconomie en  – indien nodig – te herdefiniëren.

De sessie zelf Ik kan alleen op strategisch niveau met jou meedenken als ik je recht in de ogen kan kijken en kan ‘voelen’ en ‘proeven’ wat voor jou belangrijk is. De strategiesessie vindt daarom altijd plaats in een persoonlijke gesprek van ongeveer anderhalf uur. Daarbij kun je kiezen of je naar mijn kantoor vlakbij NS Station Tilburg komt of dat we in het centrum van Utrecht afspreken.

Het resultaat Na afloop van onze sessie heb je ongetwijfeld voor jezelf enkele dingen (weer eens) scherp gekregen. Daarnaast ontvang je uiterlijk 2 dagen na onze sessie – in minder dan 1 A4-tje – mijn samenvatting van de belangrijkste uitkomsten van onze sessie. Inclusief een lijstje met suggesties voor de praktische uitwerking van jouw scherpere strategie in je (Calimero)marketingactiviteiten.

De investering €379 exclusief 21% btw

Weet je niet of een strategiesessie voor jou wel de beste manier is om mij met jouw bedrijf te laten meedenken? Bijvoorbeeld omdat je meer twijfelt aan je online marketing dan aan je strategie? Je kunt ook kiezen voor een online marketingcheck. Of ben je toe aan een (andere) website en weet je niet hoe je die in deze tijd het beste kunt inrichten? Je kunt me ook een ontwerp voor je website laten maken op basis van de Calimeromarketingfilosofie. Meer over de mogelijkheden kun je lezen op de adviespagina.

Wil je een strategiesessie doen? Je kunt een afspraak maken door op het contactformulier in de onderwerpregel ‘strategiesessie’ te zetten.