Online marketingcheck

Tegenwoordig gebeurt het grootste deel van alle oriëntatieprocessen naar (nieuwe) leveranciers online. Veel ondernemers zijn een kei in hun eigen vak en weten waar ze naartoe willen, maar worstelen met zelf het optimale online marketingpakketje voor hun bedrijf samenstellen. Bij veel van die ondernemers ontbreekt de synergie en consistentie tussen de verschillende dingen die ze online hebben gedaan en doen.

Ben jij zo’n ondernemer die twijfelt of je (online) uitstraalt wat jij graag wilt uitstralen en of jij je marketingtijd wel in de juiste dingen stopt? In een uitgebreide Calimeromarketingcheck bekijk en analyseer ik – aan de hand van de 10 spelregels van Calimeromarketing – jouw online marketinguitingen. En bespreken we vervolgens hoe jij die eenvoudig zelf kunt verbeteren om een zakelijke ‘vuurtoren‘ te worden.

De check zelf Na ontvangst van jouw zakelijke gegevens bekijk ik meerdere onderdelen van jouw online marketing. In een persoonlijk gesprek op mijn kantoor in Tilburg of via skype bespreken we in ongeveer een uur mijn bevindingen van en suggesties voor de verschillende onderdelen van jouw online marketing.

Het resultaat Tijdens ons gesprek leer ik je waarom het verstandig is een aantal dingen online anders te doen. Na afloop ontvang je jouw persoonlijke digitale Calimeromarketing actielijst, waarmee jij de tools in handen hebt om jezelf en je bedrijf op eenvoudige wijze in korte tijd veel beter zichtbaar te maken. Voor het type klanten waar jij er meer van wilt vinden en aan je binden.

De investering €329 exclusief 21% btw

Weet je niet of een online marketingcheck voor jou wel de beste manier is om mij met jouw bedrijf te laten meedenken? Bijvoorbeeld omdat je twijfelt over waar je eigenlijk met je bedrijf naartoe wilt of over jouw huidige plaats in je marketing? Je kunt ook kiezen voor een strategiesessie. Of ben je toe aan een (andere) website en weet je niet hoe je die in deze tijd het beste kunt inrichten? Je kunt me ook een ontwerp voor je website laten maken op basis van de Calimeromarketingfilosofie. Meer over de mogelijkheden om mij met jouw bedrijf te laten meedenken kun je lezen op de adviespagina.

Wil je een online marketingcheck doen? Je kunt een afspraak maken door op het contactformulier in de onderwerpregel ‘marketingcheck’ te zetten.