Calimeromarketingboeken als relatiegeschenk voor zzp’ers of andere ondernemers

Al jaren zijn de Calimeromarketingboeken populair bij ondernemers en daardoor ook al jaren veel gekochte relatiegeschenken voor ondernemers. Ben je op zoek naar een passend relatiegeschenk(je) voor ondernemers die alleen werken of maximaal pakweg 50 werknemers hebben? Dan zorgt een Calimeromarketingboek of -boekje vast voor blije relaties.

Calimeromarketing cadeau-editieCalimeromarketing 3.0

Het grote Calimeromarketingboek wordt uitgegeven door Scriptum publishers in Schiedam.

Wil je meerdere exemplaren van dit boek inkopen als relatiegeschenk?

Dan kan via Managementboek.nl met de volgende kortingen:

  • 5% korting bij 10 – 29 exemplaren,
  • 10% korting bij 30 – 99 exemplaren en 1
  • 5% korting bij 100 of meer exemplaren

Calimeromarketing 3.0 in een eierdop relatiegeschenk ondernemers mkb zzpCalimeromarketing 3.0 in een eierdop

Ook het derde eierdopboekje is verschenen bij mijn eigen uitgeverij Freeman Media BV. Wil je dit boekje inzetten als relatiegeschenk, dan kun je die boekjes rechtstreeks bij mij inkopen. En omdat ik alle ondernemers evenveel waardeer krijgen kleine en grote bedrijven bij mij dezelfde korting. Die bedraagt 20%.

  • Vanaf 10 boekjes ontvang je 20% korting op de winkelprijs van €9,99 inclusief 6% btw, maar exclusief €6,95 verzendkosten.
  • Vanaf 20 boekjes neem ik ook de verzendkosten van €6,95 voor mijn rekening.

Indien gewenst met verzenddoosjes en speciaal inpakpapier

Wil je de boekjes door PostNL (of een van hun concurrenten) laten thuisbezorgen bij je relaties? Als je dat wilt krijg je er precies passende doosjes van gerecycled golfkarton bij die door de brievenbus kunnen. Gratis.

Wil je de boekjes net zo compleet weggeven als de speciale cadeau-editie? Dan kun je er voor €1 inclusief btw per boekje het speciale Calimeromarketingpapier en de boekenlegger/stickertjes bij bestellen en ze zelf inpakken.

Grotere aantallen eierdopboekjes kun je kopen door me via het contactformulier een mail te sturen. Met daarin de NAW-gegevens van je bedrijf en hoeveel exemplaren je wilt. Dan stuur ik je zodra ik daar tijd voor heb (meestal dezelfde dag, maar altijd binnen enkele dagen) een factuur. Na ontvangst van je betaling heb je de boekjes dan binnen enkele dagen in huis.

calimeromarketing 3.0 in een eierdop met logo RabobankEierdopboekjes met een eigen logo of omslag

Wil je – net als een verzekeraar, meerdere banken en het IMK deden – boekjes weggeven met daarop een bedrijfslogo of een speciaal voor jullie ontworpen cover? Dat kan bij een minimum afname van 500 boekjes.