Contact

Op deze pagina vind je de diverse manieren om contact met me te leggen of over een Calimeromarketing gerelateerd onderwerp meer te weten te komen.

Wil je op de hoogte worden gehouden over Calimeromarketing?

Voor de serieuze zaken kun je je hieronder aanmelden voor de eigen nieuwsbrief van Calimeromarketing. En voor de minder serieuze zaken kun je de pagina van Calimeromarketing op Facebook ‘liken’ en af en toe bezoeken. Wil je weten waar ik me mee bezig houdt? Dan kun je me gaan volgen via Twitter.

Wil je één of meer boeken kopen?

De Calimeromarketingboeken zijn verkrijgbaar via alle boekhandels. Op de boekenpagina staan links naar de pagina’s van de nog verkrijgbare boeken bij Bol.com en Managementboek.nl. Daarnaast kun je bij mij terecht als je meerdere boeken wilt kopen als relatiegeschenk of voor een ander doel.

Wil je me inhuren voor een presentatie, workshop of advies?

Wil je meer informatie over een van deze activiteiten of informeren of ik op een bepaalde datum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Geef bij aanvragen voor presentaties of workshops aub meteen aan om wat voor gezelschap het gaat, wat het doel is van de bijeenkomst en waar die plaats gaat vinden. Omdat ik vooral een vrije ondernemer ben die op allerlei plaatsen werkt, is de snelste manier van contact leggen via bijgaand contactformulier of via Twitter.

Wil je dat ik contact met je opneem?

Vul dan aub dit contactformulier even in.

    Naam

    E-mailadres

    Bericht