Website ontwerp

Tegenwoordig gebeurt het grootste deel van alle oriëntatieprocessen naar (nieuwe) leveranciers online. Je eigen website is de enige plek op internet waar je 100% controle hebt over de inhoud. Als een potentiële klant jouw website bezoekt, heb je maar heel kort de tijd om te zorgen dat hij of zij niet meteen weer wegklikt. En je hebt weinig tijd om te zorgen dan een ‘klik’ ontstaat en je bezoeker initiatief neemt om juist met jou contact te leggen.

Een goede website maken confronteert je als ondernemer met al je vragen en onzekerheden over jezelf, je ondernemerschap en jouw kansen in je markt. Daarom hebben veel ondernemers standaard websites en laten veel ondernemers het bedenken en maken van hun website over aan grafisch ontwerpers en websitebouwers. Maar in een netwerkeconomie waarin mensen – meer dan ooit – zaken willen doen met mensen, kan de website van een (kleine) ondernemer een uitermate effectief filter worden dat precies die klanten naar je trekt die je als ondernemer wilt aantrekken.

Ben jij toe zijn aan een (nieuwe) website, maar weet je zelf niet hoe je – juist voor jouw bedrijf – een website maakt die jou geld oplevert in plaats van kost? Vanuit de breedte van Calimeromarketing help ik ondernemers die goed zijn in hun eigen vak in twee stappen met het ontwikkelen van de basis van een zo eenvoudig mogelijke website die de sterktes van die ondernemer of dat bedrijf optimaal communiceert én die makkelijk te realiseren en onderhouden is.

De werkwijze Na je aanmelding maken we een afspraak voor het eerste gesprek en ontvang je een lijstje met vragen over jouw bedrijf en jezelf. Terwijl jij dat invult, bekijk ik (net als bij de online marketingcheck) meerdere onderdelen van jouw online marketing. Tijdens het eerste (strategie)gesprek van ongeveer een uur (op mijn kantoor in Tilburg of in Utrecht) gaan we samen op zoek naar de antwoorden op jouw ‘waarom’ vragen en op de vraag waarom mensen juist met jou zaken (moeten) doen én waarin we de verschillende doelgroepen van jouw website in kaart brengen.

Jouw ‘huiswerk’ daarna is – op basis van wat we hebben besproken – in je eigen archief en netwerk enkele zaken op en uit te zoeken die op jouw website niet mogen ontbreken. Het mijne is dat je enkele verbetersuggesties krijgt voor je online marketing buiten je eigen website én dat ik een basisopzet voor jouw website maak. Afhankelijk van jouw type bedrijf kan dat een eenvoudige website op 1 webpagina zijn tot een website met meerdere uitgewerkte pagina’s.

In het tweede gesprek (op mijn kantoor of via Skype) bespreken we die basisopzet en gaan we deze ‘finetunen’. Zodat er een ontwerp komt waar de doelgroepen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn op jouw website kunnen vinden wat ze zoeken én er een website komt die voor jouw voelt alsof hij echt bij jou hoort.

Het resultaat Waar jij na afloop mee aan de slag kunt is afhankelijk van het systeem waar je oude website op draait of je nieuwe op moet gaan draaien. Heb of wil je een WordPress website -het systeem dat inmiddels meer dan 20% van alle kleine én grote bedrijven in de wereld gebruiken? Dan regel ik dat het ontwerp meteen (aan de achterkant) op je website staat en krijg je er een lijstje met actiepunten voor jezelf of je webbouwer bij. Draait je website op een ander systeem? Dan ontvang je een digitaal document (en het deel van de content die we ongetwijfeld onderweg al hebben geregeld) waarmee je webbouwer of jijzelf in no time jouw nieuwe website kunnen maken.

De investering €849 exclusief 21% btw.

Overweeg je mij een (nieuw) ontwerp te laten maken voor een website? Neem dan aub even contact op via het contactformulier en zet in de onderwerpregel ‘website ontwerp’. Als je in het bericht zelf de naam van jouw website zet waar het om gaat – of met wat voor soort bedrijf/product/dienst je begint – kijk ik even of ik denk dat ik je daarmee kan helpen. Of dat ik je eventueel beter kan helpen met een strategiesessie of een online marketingcheck.

naar contactformulier