Eind vorig jaar kondigde ik op deze website aan dat Calimeromarketing 3.0 in april zou verschijnen. Ik ging ijverig aan het schrijven. Hoewel er veel is veranderd op marketinggebied en schrijven veel meer tijd kostte dan ik had gepland, had ik een lekker schrijftempo.

En toen werd op 8 februari ingebroken

Mijn schrijfcomputer en een televisie werden gestolen. Naast dat ik nogal abrupt helemaal uit mijn schrijfproces en comfortzone werd gehaald en ik als ondernemer weer eens ervaarde hoe afhankelijk we zijn van computers, was deze sufferd ook enkele dagen met nogal cruciaal schrijfwerk kwijt. Inmiddels heb ik dingen op dat front uiteraard beter geregeld. Maar door allerlei dingen die bij elkaar kwamen, duurde het een week of acht voordat ik eindelijk weer echt in mijn schrijfmodus zat.

Het is er nog niet, maar op 17 juni wel!

Het bleek het niet meer mogelijk het boek volgens planning in april te laten verschijnen. Maar alle 192 pagina’s van het boek zijn af en het is bijna 100% zeker dat het gaat lukken om het boek op 17 juni – nog voor de zomer – te laten verschijnen. Zodat de ondernemers die dat willen het in de komkommertijd kunnen lezen. :o)

Terug bij Scriptum

Calimeromarketing weer terug is op zijn nestje. Na jarenlang een ‘papieren’ uitgeverij te hebben gehad en in die periode Calimeromarketing 2.0 zelf te hebben uitgegeven, leverde ik eind april 2014 het manuscript voor  Calimeromarketing 3.0 in bij de uitgeverij waar ik begin april 2004 het manuscript voor het eerste Calimeromarketingboek inleverde.

Scriptum Publishers is een uitgeverij die – mijns inziens – op een prettig gelijkwaardige manier samenwerkt met auteurs. Mijn uitgever @toscaruijs en ik zijn nu nog even druk met de laatste loodjes, daarna broeden we samen onze ideeën uit rond de verschijning van 3.0 voor de vele trouwe fans van Calimeromarketing.

Wil jij het weten als wij uitgebroed zijn en/of hoe je het nieuwe boek al voor verschijning kunt kopen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief. Dan weet je ook als eerste wat er nieuw is in 3.0.