Al jaren proef ik dat veel mensen willen dat ik hen meer help bij het in de praktijk brengen van Calimeromarketing, dan door alleen mijn kennis te delen via boeken en presentaties. Daarom ben ik – naast het schrijven van Calimeromarketing 3.0 – momenteel druk met het maken van meerdere e-cursussen rondom de Calimeromarketingfilosofie.

cover calimeromarketing de marketingcursus voor ondernemers mkb een zzp voor cusiraCalimeromarketing

De marketingcursus voor ondernemers en zzp’ers

Het beste uit de bestsellers Calimeromarketing en Calimeromarketing 2.0 heb ik samen met mijn nieuwste inzichten over de veranderende marketingmogelijkheden gecombineerd tot een actuele en praktische e-cursus. Uiteraard aangevuld met concrete opdrachten en veel tips.

De cursus duurt 28 dagen en helpt je binnen die periode na te denken over jouw ondernemerschap, jouw persoonlijke marketingmix samen te stellen en zet je ertoe aan meteen een aantal marketingactiviteiten uit te voeren. Zodat jij al tijdens de cursus de eerste resultaten gaat zien.

De prijs bedraagt € 87,50 (excl btw €72,31) en is inclusief Calimeromarketing 3.0!

 

minicursus op cusira.nlBeter zichtbaar op internet

Minicursus op basis van de Calimeromarketingfilosofie

Naast Calimeromarketing houd ik me ook bezig met startende ondernemerschap in Nederland en heb ik na 5 startersboeken inmiddels ook speciale online cursussen ontwikkeld voor mensen die dromen over ondernemer/zzp’er worden.

Bij mijn starterscursussen Van ww naar zzp en Word ook zzp’er zit een speciale minicursus die je op een eenvoudige en praktische manier leert hoe je vanaf je ondernemersstart online goed zichtbaar kunt zijn.

Deze minicursus is ook los te volgen op Cusira.nl voor € 19,50 (exclusief btw €16,12).