Reactie Rowdy Rabouw

12 juni 2014: Bij het nieuwe boek probeer ik zo goed mogelijk te leven naar het Engelse gezegde ‘Practice what you preach’. Ofwel: zelf doen wat ik in het boek heb geschreven. Ik heb mijn hersens behoorlijk gepijnigd over hoe ik bij de verschijning van het boek mijn bestaande klanten voorrang kon geven (spelregel 7). Ik wilde iets doen voor trouwe Calimeromarketingfans, maar door de Wet op de vaste boekenprijs mag er niet zo veel met boeken.

Uiteindelijk bedacht ik om naar het voorbeeld van speciale voorverkopen zoals bij kleding en muziek, samen met de mensen van Managementboek.nl te regelen dat fans die mij actief volgen het boek eerder konden kopen dan anderen – als ze dat wilden gesigneerd. Daarvoor ben ik op 10 juni speciaal naar hun eigen magazijn in Schiedam gereden.

Wat die kopers vooraf niet wisten dat ik hun boeken heb voorzien van een boekenleggertje met twee Calimeromarketingstickertjes en ze heb ingepakt in gloedjenieuw Calimeromarketingpakpapier.

Hieronder kun je lezen hoe ik die actie aankondigde.

*****

10 juni online voorverkoop via Managementboek.nl

Calimeromarketing 3.0 is vanaf 17 juni te koop bij grotere boekwinkels en inmiddels te reserveren bij de bekende (internet)boekwinkels. Onder andere bij het grote Bol.com en bij de ‘Calimero’s’ van Managementboek.nl. Omdat ik veel bewondering heb voor ondernemers die durven te strijden met multinationals, hebben we de bijzondere afspraak gemaakt met Managementboek.nl dat zij een speciale allereerste levering doen voor Calimeromarketingfans.

Calimeromarketing 3.0 bij Managementboek.nlHet is gebruikelijk dat een boek ongeveer een week voor de verschijningsdatum wordt geleverd door de drukker. Calimeromarketing 3.0 arriveert op 10 juni in Schiedam – de thuisbasis van uitgeverij Scriptum én van Managementboek.nl. Ook ik ben natuurlijk benieuwd en ga dus op 10 juni theedrinken in Schiedam. En boeken ophalen. En… voor de kopers die dat leuk vinden, bij Managementboek.nl signeren.

Als jij Calimeromarketing 3.0 vóór 10 juni 16.00 uur bij Managementboek.nl bestelt, kan jouw boek op de stapel boeken liggen die ik op die dinsdag ga voorzien van persoonlijke boodschappen en mijn krabbel. 

Wil jij ook een gesigneerd exemplaar van Calimeromarketing 3.0 voor jezelf of om aan iemand cadeau te doen? Bestel het boek dan niet alleen vóór 10 juni 16.00 uur bij Managementboek.nl, maar zet ook in het vakje met ‘opmerkingen’ het woord signeren en de voornaam van de persoon voor wie het boek is (en als het een cadeautje is aub het woord cadeau erbij en van wie ze het krijgen). Als onze vrienden van PostNL meewerken wordt het gesigneerde exemplaar dan op 11 juni bezorgd.